onsdag 14. oktober 2009

Anbefales, anbefales!!

Karis weekendbag
Denne flotte vesken var hovedproduktet på kurset. Den er utrolig flott, har mange flotte detaljer, er veldig gjennomført og er ei "må-ha-veske". Dette er en helt nyutviklet modell, og vi var de heldige første kursdeltakerne med denne vesken! Skulle Kari Renolen ha kurs i ditt nærmiljø, ja ikke nøl med å melde deg på!!

Det er kjempemasse jobb på vesken, men det er verdt hvert minutt!! Bildene yter dessverre ikke modellene rettferdighet. De er enda finere i virkeligheten!
Toalettmappen Bill.mrk.
Denne gangen hadde hun også med en toalettmappe, og underviste i begge modellene. Jeg tror kanskje det ikke kommer til å gjentas, siden det er to modeller med veldig mye detaljer og er begge arbeidskrevende. Det gjekk veldig bra, men ikke noen lett oppgave å holde kurs på den måten, og jeg forstår godt hennes valg om å begrense seg til ett prosjekt. Ikke misforstå; jeg syns kurset var helt kjempemessig, og er klar for et nytt kurs med KARI. Når som helst!! Bare si fra!!! Jeg er med!!!
Linken til hennes butikk i Moelv med mulighet for å kjøpe mønster og stoffpakker er her; Quilteliv
Linken til hennes nettside er her: K:QUILT .
Her er de som ble sydd på kurset. De ferske damene i Quiltelaget viste seg å være de mest effektive. Jeg for min del hadde ikke så store forventninger, jeg var glad om jeg greidde å komme i gang. Av grunner jeg har nevnt tidligere. Av de samme grunnene valgte jeg toalettmappe, og er veldig fornøyd med det. Min er den med sauer,nederst til venstre, og jeg har så smått planer om å ta en liten sjau for å komme litt videre nå... Likte veldig godt modellen, og syns metoden for å sy glidelås var genial!

Veskene kommer jeg tilbake til. De ble ikke ferdig til fotografering, men kjenner jeg damene rett, er de klare til visning til neste møte.... Mye fint i vente..

5 kommentarer:

karna sa...

Spennende sying du har vært på, og fine/praktiske ting som resultat. Håper på bilde av bagene også. Tydelig det er flere som lager mønster/kurs på weekendbag.

Anonym sa...

Jeg besvimer nesten av at jeg er i overkant imponert. Jeg trur liksom bare det er på fabrikker man får til sånn, je. Det blir sikkert omtrent som unger ser på griser, lissom. De skjønner ikke at kotelettene de spiste til middagen i går kommer derfra de hell.Jeg sier det igjen : det er langt over min fatteevne at det går ann å få til noe sånn. At det går ann å ha tolmodighet til det og....? Hm.

Gooo hælj!
Sier hu som holder seg til tjukke strikkepinner og grovt garn.

Elins systue sa...

Stilige vesker som ble laget på kursey

Kort og Søm sa...

Mange fine vesker!!
Også er det morro med kurs,
ha en fin tirsdag.

Fredrikke :o)

Alva sa...

å jøss, det var artig å lese i Moelv. Min mor bor i Moelv. Artig, artig:-)
Alva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...