onsdag 7. oktober 2009

Julemysterium del 1

Jeg har meldt meg på Julemysteriet hos 9na. Det går over noen dager, og startet i dag.. Første oppgave var slik:

  • To forskjellige Røde/hvite (rødt i bunnen med hvitt mønster) Ja se det var jammen ikke lett.. Men jeg fant jo noe.
  • To forskjellige Hvite/røde (hvitt i bunnen med rødt mønster) stoffer. Jo da, det hadde jeg, men mange hadde jo så store mønster!
  • Ett hvitt/lyse/beige som egner seg til å sy stitchery på, alternativt for den som ikke skal brodere, et stoff som matcher de andre, kan være rødt/hvitt eller hvitt/rødt, begge deler egner seg godt... Det er mulig jeg IKKE skal brodere..... Her har jeg funnet et med roser på tror jeg.. Eller skal jeg brodere likevel...? I så fall har jeg noe som er lyst.. Hm...
  • Ett matchende stoff som kan være rødt/hvitt eller hvitt/rødt eller kanskje til og med med litt blått i... Mitt er det litt sort i...

Dette er sannsynligvis ikke det lureste jeg har gjort, særlig siden formen er "skjør" for tia, og jeg har i tillegg planer om å delta på kurs i Quiltelaget med Kari Renolen som kursleder.... I helga.. Det er også en bursdag inne i opplegget. Erfaringen sier at det kan bli litt tett mellom høydepunktene. Men skitt au, jeg satser for fullt fra hoppet, og så tar jeg heller og strekker landinga litt lengre frem i tid.. Dvs at jeg lander der det måtte passe!!

Går ikke an å være gjennomtenkt og fornuftig bestandig!

2 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Jeg også er med, men har jeg tid - nedia......Skal egentlig lese og løse oppgaver (m innleveringsfrist) men hva gjør jeg - joda, jeg syr ferdig blokk 2 Love Letter, begynner på Aunt Millers blokk nr 1 og melder meg på MYSTERI......snakk om å lure seg selv, hva.....lol..... Jeg sender deg en positiv tanke, også håper jeg at formen din blir fort mye bedre :o)) PS: hvor kjedeligt hadde det ikke vært om vi var gjennomtenkt og fornuftig....gjesp.
... sier nå jeg....som er stenbukk....lol...

karna sa...

Så fine stoffer hos deg, og som deg er i tvil om jeg skal brodere jul eller bruke det stjernestoffet og "leke" litt med tråd. Ellers passer ikke mysteriet inn nå, jeburs i helga og en arbeidstopp.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...