lørdag 12. juni 2010

Frøken Blå Tåreperse


Konkurransen hos Anne på Moseplassen finner du her. Jeg har meldt meg på, men blomstene jeg skulle ta bilde av, var borte. Jeg har nemlig alltid noen overlevere som har sådd og mikset seg selv. Men i år var de fullstendig fraværende. Mystisk.. Til og med fiolene fra min mors hage har forsvunnet. Det måtte anskaffes nye.


Det passet derfor kjempefint at Sjefen og Sjefens Sjef skulle innom et Gartneri på sin kystturne. De gjekk til innkjøp av de siste rester av sesongens stemor, ikke nødvendigvis i bare favorittfarger, hva nå det er, men stemor er jo alltid fine. Uansett. Tross alt! 
Frøkna over, frøken Blå Tåreperse er mitt bidrag. Det er jammen meg ikke noe rart det blir litt tårevått når sommeren kom og varte en dag, før det ble kjempekaldt, mer nedbør og stor vannføring i elva.

Jeg rekker omtrent ikke å ut i shorts og sommerkjole før det er på an igjen med full påkledning! Nå er det like før jeg stiller med stillongs under shortsen! Jeg vil har sommerfølelsen! Nå!

Frøkna under har lyst opp fra hun ankom, men etter en uheldig stengelknekk la hun seg bare rett ned. Midt på steinbordet. Sikkert like greit. Til tross for en liten skade på haken er hun fortsatt gullende gul og slutter ikke å overraske med en siste opptreden oppå den runde stenen. Frøken Optimist - som holder ut og gir sin siste forestilling!


Ha det fint så lenge! Et hageinnlegg er i kjømda, men ting tar tid..TTT.
Vi snakkes!

2 kommentarer:

Frøken Fjols sa...

Hei du !

Først : Så fin bloggen din har blitt ! For meg som er helt amatør på sånne ting - og som drømmer om både tre kolonner og lekker bakgrunn - er det lett å bli imponert ! :-)

Fine bilder også. Bra den gule og en smule medtatte også kan få bli med - med fokus på det som fortsatt er fint med den :-)

anne - moseplassen sa...

:D
Så flott en frøken, hun ser litt missfornøyd ut stakkars, men jeg håper hun snart kan få tørket ansiktet sitt ;)
Kjempehyggelig at du er med på konkurranse!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...