søndag 20. juni 2010

Sommermøte i Quiltelaget

Sommermøte er bonusmøte. Da har vi litt god mat på et trivelig treff, før vi alle tar ferie fra laget, men jeg tror ikke det er så mange som tar ferie fra sysakene... Sommermøtet pleier vi å ha litt rundt omkring, vi har vært på flere koselige setrer blant annet. Nå hadde styret ordnet slik at vi kunne komme på Bygdemuseet, med rømmegrøt, spekemat, kake og kaffe. Bare for at dere skal få oppleve litt av stemningen, med fint dekket bord, liljekonvall i vasene, levende lys og trivelige damer så viser jeg dette litt slørete bildet...
Som dere kanskje kan ane, er det feststemning og fine omgivelser.

Som vanlig var det Sjå og tållåst, og under kommer litt av det som ble vist.

Bare for å ha det helt klart, jeg hadde ingen ting med meg. Det er i grunnen sjelden jeg har noe å vise, Jeg hadde med to ting sist. Og det er omtrent to møter siden. Jeg nøyer meg med at Tove fra øya nordpå og Prinsessens mor ble inspirert da de var her. Det er slett ikke verst å være bittelitt inspirasjonskilde heller. Selv om jeg ikke helt skjønner at det virker slik.. Jeg ble forresten også inspirert, men det har ikke resultert i noe konkret enda. Kanskje om ei stund?
Her er ett eksemplar av mange lavendelposer. Klare for fylling av lavendel.
Så en liten pung, fra en veldig produktiv dame, jeg er ikke sikker på om noen egentlig vet hvor mange hun har sydd... Pluss alt annet som kommer på løpende bånd! Imponerende! 


En til..

Denne var ikke helt ferdig, men fikk bli med lell. Liten toalettpung som er i ferd med å få glidelås, i veldig fine farger og søte stoff! 

Og en liten søt sticherymappe. Den har mange rom. AnnKa modeller alle - tror jeg...

Slik ser den ut inni. Et lite påbegynt hjerte ligger inni, jeg syns jeg drar kjensel på et mønster i fra Australia... fra Bareroots antar jeg? 
Så en liten søt sminkemappe som allerede en ung dame ønsker seg, -sydd av den flittige quiltedama på Husfliden! 
med matchende pung til..
Lederen vår, er også en aktiv dame, -og har sydd mellom lamming og andre gjøremål. Blant annet Roseteppet til AnnKa. Det er Quiltet hos Merethes Quiltestue . Teppet ble kjempefint, og quiltingen var veldig vakkert utført! 

Helt sist Baltimoreteppet som har blitt sydd av en enda en flink dame. Hun begynte etter at jeg holdt en liten bildevisning, av min vei gjennom Baltimoreblokkene. ( som enda ikke er ferdigvandret ) Hun har brukt mønster i fra bøkene til Elly Sienkiewitz i tillegg til at hun har diktet noe selv. Veldig flott teppe, fine farger og imponerende arbeid. Applikasjonene er laget med hjelp av håndapplikasjon. Needleturn på godt norsk..


Her er en liten detalj i fra teppet, alle blad og små deler er fylt med vatt for å få den opphøyde virkningen. Teppet er ferdig sammenpuslet med rammer og vatt, og hun har nå planer om å bruke sommeren til håndquilting.
Og jeg ble litt mer inspirert til å finne igjen kurven med et gammelt påbegynt arbeid - enda en gang.. Kanskje allerede i kveld. 
Saken er nemlig at mellom alle de hyggelige opplevelsene,  har det vært mange "oveskya" dager, med uklart syn og lite muligheter for kreativ utfoldelse.. Men, men, det kommer forhåpentligvis snart noen dager med nye muligheter. Da er det jammen meg viktig å velge sine gjøremål med omhu! 

Ha det fint så lenge ! Vi snakkes!

4 kommentarer:

Marit sa...

Åhhh, jeg skulle vært der!!! :) Så my fint d va vist fram!

Tingelingeling sa...

Ja du skulle vært der! Håper du kjem på noen til høsten! Klem

Ingerid sa...

Hei!!! SÅ mye utrolig fint dere produserer!!!! Jeg tror jeg drar kjensel på ei av disse mappene du har bilde av :-) Produktiv dame, det er helt sikkert!!! :-)

Tovepia sa...

Så mye flott håndarbeide du viser her. Må være trivelig med et slikt treff.

Ha ei koselig helg og klem fra meg;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...